Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Spackspackwerk

Ontzettend aardige man. Neemt de tijd en geeft goed advies. Spackspuitwerk ziet er strak uit. Erg tevreden over het eindresultaat van onze zolder.

Lia Souwer

Wanden gespack

René heeft alle wanden in mijn nieuwbouw appartement gespackt. De afstemming van het werk verliep soepel en het resultaat is geweldig!

Als je op zoek bent naar een spackspuiter dan kan ik René 100% aanbevelen.

Martijn Doodkorte

Nieuwbouw woning spackspuiten Den Briel

Zeer zeker een aanrader voor het spackspuiten van de gehele woning.
René heeft zoals beloofd het werk binnen de afgesproken tijdstip afgekregen. Ook was alles netjes en goed afgeplakt. Het ziet er zeer netjes uit. Voor een eventuele volgende klus zal ik hem weer inhuren!

Faziel Kallan 

Spackspuiten Sliedrecht

René is niet de allergoedkoopste, maar levert zijn werk heel goed en netjes af. Hierdoor scoort hij met zijn prijs/kwaliteit verhouding in onze ogen toch een dikke 9. Het is een fijne kerel met liefde voor zijn vak, wat ook tot uiting komt in zijn werk en werkwijze.

Afplakken en 1e laag (wanden vlak/glad maken) op de eerste dag. Hierna laat hij deze goed drogen en komt de volgende dag pas de korrel aanbrengen.
Dit geeft het beste resultaat. Zo hoort het........

Omdat we zo tevreden waren over zijn werk, hebben we ook door hem de woonkamer en het halletje laten doen.

Gian Koot

Spackspuiten Rhoon

Rene Verweij is een vakman op het gebied van plafonds en muren spuiten. Zeer betrouwbaar, altijd keurig op tijd en volgens planning en bovendien ook nog een een aardige man. Rene denkt met je mee van a tot z en legt de lat hoog op het gebied van kwaliteit.

Hij heeft ons huis gespoten met de gedachte dat hij zijn eigen huis aan het spuiten was en daar was het resultaat ook naar. Wij zijn blij dat wij Rene hebben aangenomen voor de klus. Misschien is hij iets duurder dan een aantal van zijn concurrenten op werkspot, maar daar is de kwaliteit ook naar.

Wij zouden hem bij een volgende klus zeker weer inhuren en mocht er een vriend of kennis behoefte hebben aan een strak modern wit interieur dan is het eerste dat wij geven het telefoonnummer van Rene. Grote klasse!

Paul Mes

Spackspuiten Dordrecht

René heeft onze volledige nieuwbouw woning naar alle tevredenheid spack gespoten. We zijn zeer tevreden met het resultaat. René heeft alles wat niet gespoten moest worden keurig afgeplakt en afgedekt en is daarna begonnen met voormessen. Het uiteindelijke resultaat is erg mooi geworden en de woning is schoon achter gelaten. Ook denkt hij mee en geeft tips over de eventuele verdere verwerking van de wanden (sauswerk).
Echt vakwerk!

Krista Huber

Spackspuiten Boskoop

Wij gaan verhuizen naar en nieuw appartement in Rotterdam en hadden een vakman nodig om alle muren en alle plafonds door het gehele appartement te spuiten in de kleur wit.
René Verweij hebben wij toen uitgenodigd hiervoor. Een vaste prijs met hem kunnen afspreken.
Het resultaat van zijn werk is werkelijk geweldig!! René heeft prachtig gedaan. Wij zijn super tevreden. Hij is een vakman 1e klas. Hij begint op de afgesproken tijd en gaat achter elkaar door.
Wij zullen hem ook zeker bij kennissen aanbevelen.
René het is werkelijk top!
Dank je wel Rob en Tonny 

Spackspuiten Leiden

Top werk afgeleverd!

Klus was gepland voor 2 werkdagen maar op de 2de dag was vakman nog niet tevree en heeft nog wat aanpassingen gedaan en op de 3de extra dag mijn hele woonkamer inclusief plafond gespoten.

We hadden hele lelijke strepen op de wanden en plafond doordat er later een aanbouw is aangezet.
Nu alles superstrak!

Vakman is een harde werken en sociaal

Alban van Pierre

Spackspuiten Den Haag

Rene heeft ons hele appartement spack gespoten. Voor een redelijk bedrag heeft hij ook alle plafonds meegenomen. Nu zijn muren en plafonds in dezelfde kleur. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Rene plakt alles netjes af en levert alles keurig schoon op.

Ik zou Rene aan een ieder aanbevelen die voor kwaliteit gaat.

E. Langsdorp

Spackspuiten Geldermalsen

René Verweij heeft in ons nieuwbouwhuis alle wanden spack gespoten. René is een echte vakman en ook erg aardig. Alles wordt netjes afgeplakt, voorbewerkt en na afloop wordt alles opgeruimd. Hij is een harde werker en geeft tips of suggesties om te zorgen dat het resultaat nog mooier wordt. Als de klus onverhoopt een dag langer duurt, is dat voor hem geen enkel probleem. Het resultaat telt voor hem en hij wil het zo netjes hebben al was het zijn eigen huis. Hoewel hij iets duurder was dan de andere biedingen hebben we op basis van de referenties voor Rene gekozen en daar hebben we geen moment spijt van gehad: wat een mooi resultaat! Door de extra aandacht die hij besteedde aan de overgang tussen plafond en wanden hebben we geen last van krimpscheuren. Ik kan iedereen Rene Verweij aanbevelen: een echte vakman!

 Elserike Looije